Тања Каракамишева – Поука од избориве? Една најголема. СДС е спремна на се да остане на власт.

Поука од избориве?Една најголема.СДС е спремна на се да остане на власт.Ваков историски поткуп, изборен криминал, уцени, корупција не се видени до сега.Изборите ги претворија во фарса!

Чаре?На кримоси курнази, курнаски се одговара! РАЗОБЛИЧЕНИ СЕ КОМПЛЕТ!ЌЕ БИДЕМЕ НАИВНИ ИЛИ ЌЕ ПРАВИМЕ ПРЕСВРТ?И да, кога се молчи, се работи! Тие што триумфалистички се смееја први последни ќе останат во чекалната! – напиша Каракамишева на својот фејсбук профил.

https://www.facebook.com/Karakamisheva/posts/3244098869007327