Резултати на McLaughlin & Associates – Дурловски убедливо ќе ја победи Шеќеринска во ИЕ5

Американската агенција McLaughlin & Associates направи истражување на јавното мислење во Македонија. Според последните резултати, ВМРО-ДПМНЕ ќе оствари победа во 5 од 6-те изборни единици.

Во изборната единица 5, според анкетата Игор Дурловски ќе ја победи Радмила Шеќеринска како до сега никогаш во оваа изборна единица. Погледнете и самите: