Новинарката која денеска ја возвиши цела Србија: За време на рекламниот блок вдишала солзавец, па машки издржала во живо (ВИДЕО)

Српската новинарка Јелена Зориќ денеска буквално стана вистинска сензација исто како и момчето чија изјава за неговиот татко вчера стана симбол на протестите во Белград.

Имено социјалните мрежи се преплавени со фотографии и видеа од новинарката која речиси буквално беше дел од масата која протестираше и дел од масата која беше нападната од полицијата со пендраци, солзавци и коњаници.

За нејзината храброст говорат и илјадниците пораки со поддршка, погледнете:

https://twitter.com/i/status/1280624783789613056
https://twitter.com/i/status/1280618496838205440