Женското тело и природност претставено во текот на целата бременост (видео)

Валерија Липоветски решила да сподели дел од нејзината приватност но и убавина, односно како бременоста го менувала нејзиното тело секоја недела, притоа покажувајќи колку е неверојатна оваа трансформација. Погледнете го видеото и уживајте во природата на една жена која носи живот во себе!