Ќе ве насмее до солзи: Нема да верувате во што гледа оваа бабичка!

Смешна слика стана вирална по социјалните мрежи.

Ситна баба си се потсети на младоста и се загледа во кукла во излогот на продавница.

Погледнете што „ѕиркаше“ бабата.