Јанушев: Љупчо Николовски го нема ниту во Крива Паланка

Затоа што никако не можев да се сретнам со мојот противкандидат Љупчо Николовски во текот на целата кампања, го посетив штандот на СДСМ во неговата родна Крива Паланка. Ја оставив нашата програма на нивните активнисти за да му ја дадат на Николовски да прочита пред сѐ како изгледа сериозна програма за обнова, која ќе ја реализираме после 15 јули.

https://www.facebook.com/i.janusev/posts/618917738829897
Постави одговор

Your email address will not be published.