Јанушев – Македонија мора да биде земја на среќни граѓани (видео)

Македонија мора да биде земја на среќни граѓани! Предвидуваме:

✅Зголемување на платите до 25%
✅Раст на пензиите за 20%
✅Можност за докуп на стаж
✅Се обврзуваме никој повеќе да не гладува

Македонија има доволно за сите!
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

https://www.facebook.com/i.janusev/posts/617177735670564