Ѓоргиевски: Во реалноста Мијалков нарачува, извршува, дивее, затоа што ја има закрилата на Заев

Веројатно и за ова е крив Христијан Мицкоски.

А што е реалноста?
Во реалноста Мијалков нарачува, извршува, дивее, затоа што ја има закрилата на Заев.

Во меѓувреме се труди и да крои политика по нарачка.

По ниско не може човек да падне!