Христијан Мицкоски со порака до стопанствениците и бизнисмените – Време е за стабилна економија на ниски даноци

‘ Време е за стабилна економија на ниски даноци, намален рамен данок на ниво од 8%, поддршка за стопанството со инвестиции од 4 милијарди евра, годишен раст од 4%, укинување на бројни бирократски процедури и давачки и нулта толеранција на корупцијата.

Црвениот телефон на притисоци кон бизнисмени ќе биде минато. Ова е време на одлуки.’  – Христијан Мицкоски ВМРО-ДПМНЕ

Она што денес го имате е несигурност, нестабилност, рекет на секое ниво, високи даноци и политички притисоци, нулта толеранција и корупција – додаде Мицкоски

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1599758303532956