Тасевски: Павле Полчето призна дека е горд што дал придонес во промената на името, така што се тргувало со гласовите и амнестијата на Крсто Вратарот

И така Павле Богоевски Полчето призна дека е горд што дал придонес во промената на името, така што се тргувало со гласовите и амнестијата на Крсто Вратарот и пријателите. Тој се гордее уште.
Иако народот не донел одлука на референдум, според Павле, тој со бендот си решиле да одлучат во име на народот и да го сменат името.
Ете тоа е се што треба да знаете за СДСМ, а не сте смееле да прашате. Тоа е се што треба да знаете и за шареноликите кои како награда направија политички кариери во СДСМ
Аууу за ова во нормална држава се оди пред кадија – напиша на Фејсбук, актерот Сашо Тасевски.