Wednesday, December 6, 2023
домаВЕСТИСтојаноски: СДСМ удри по пензионерите, ВМРО-ДПМНЕ се обврзува дека во еден мандат...

Стојаноски: СДСМ удри по пензионерите, ВМРО-ДПМНЕ се обврзува дека во еден мандат просечната пензија ќе порасне за 20%

СДСМ удри и по најранливата категорија – пензионерите. Безмалку три години ги изигруваа и не направија ништо за нивниот животен стандард да се подобри, порача кандидатот за пратеник од ИЕ 2 на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски.

Во Проектот Обнова на Македонија ВМРО-ДПМНЕ се обврзува дека во еден мандат просечната пензија ќе порасне за 20%.

ВМРО-ДПМНЕ ќе биде сериозен сојузник на пензионерите и секогаш ќе работи со цел да го подобри нивниот животен стандард, за да можат пензионерските денови да ги поминат на чесен и достоинствен начин. ВМРО-ДПМНЕ на тоа што ќе се обврзе, тоа и ќе го реализира.

Повисоки пензии за 20%

Драги сограѓани,СДСМ удри и по најранливата категорија – пензионерите. Безмалку три години ги изигруваа и не направија ништо за нивниот животен стандард да се подобри.Во Проектот Обнова на Македонија ВМРО-ДПМНЕ се обврзува дека во еден мандат просечната пензија ќе порасне за 20%. ВМРО-ДПМНЕ ќе биде сериозен сојузник на пензионерите и секогаш ќе работи со цел да го подобри нивниот животен стандард, за да можат пензионерските денови да ги поминат на чесен и достоинствен начин.ВМРО-ДПМНЕ на тоа што ќе се обврзе, тоа и ќе го реализира.

Публикувахте от Бојан Стојаноски в Събота, 4 юли 2020 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани