Sunday, December 10, 2023
домаВЕСТИОџа од Радовиш: Сега ќе цркам на микрофон не во џамија, и...

Оџа од Радовиш: Сега ќе цркам на микрофон не во џамија, и у црква ќе влеземе, народот да го собереме за Заев

Господинот Заев, почитуваниот премиер, нема да го изгубиме, ќе го добиеме. Сега ќе цркам во микрофон народот да се собере во митингот, вели радовишкиот оџа во неговото видео обраќање кое што е објавено на социјалната мрежа на Фејсбук.

Оваа слика нека ја гледа партијата, ние како организатори во џамијата немаме право да говориме поради партијата, поради почитуваниот премиер. Не во џамијата, и у црква ке влеземе, народот да го собереме. Господинот Заев, почитуваниот премиер, нема да го изгубиме, ќе го добиеме. Сега ќе цркам во микрофон народот да се собере во митингот. После првиот ден на гласањето, истото ќе го повтарм на народот. Господинот Заев се што даде на овие наши малцинства, нека биде здрав и жив, на сите оние. На сите очите им ги отвори, на сите зимници, на сите картички. Тоа е големо благодарност, он најголемо блоагословие ќе добие од Господ. Поздрав на него и на Игор Милев, вели оџата од Радовиш.

https://www.facebook.com/erhan.memedov.7/posts/1220674868280800

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани