Нов видео спот на ВМРО-ДПМНЕ: Исправи ги неправдите, Заев е виновен

ВМРО-ДПМНЕ објави нов видео спот преку кој ги повикува граѓаните да излезат да гласаат на 15 јули и да ги исправат неправдите во оваа земја.

Тие преку видеото велат дека обновата доаѓа и зависи само од граѓаните на оваа земја, погледнете.