Мицкоски во Вранешница ја пречека илинденската коњаница

Во Вранешница на пречек на илинденската коњаница во пресрет на празникот кој е носечкиот столб на нашата борба за слобода и државност.

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1619238181584968