Saturday, December 2, 2023
домаВЕСТИМисајловски: Ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме...

Мисајловски: Ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме за секој еден од вас Македонија заслужува обнова

Не сме сите исти. Ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме за секој еден од вас. Македонија заслужува обнова!🇲🇰

Не сме сите исти. Ние се обврзуваме дека ќе работиме посветено и ќе се бориме за секој еден од вас. ✅Македонија заслужува обнова!🇲🇰

Публикувахте от Vlado Misajlovski в Четвъртък, 2 юли 2020 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани