Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ – Тажна слика од Охрид, неспособност и башибозук на СДСМ

Како тргнале СДСМ тешко дека ќе го задржат статусот на Охрид во УНЕСКО, реагираат од комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО-ДПМНЕ

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиевски презентира тотална пасивност и незаинтересираност за состојбата во која се наоѓа општината.

Во сред туристичка сезона купови на градежен шут со месеци стои покрај самото езеро.
Некогашната градска плажа СДСМ ја претвори во градска депонија.

Константин Георгиевски – уште еден неспособен кадар на СДСМ, пишуваат од комисијата.

https://www.facebook.com/komisiinavmrodpmne/posts/158925989124227