Sunday, December 10, 2023
домаВЕСТИИгор Јанушев - Со многу труд и вложување ќе ги направиме работите...

Игор Јанушев – Со многу труд и вложување ќе ги направиме работите подобри за секого

Изјава од Велес на Игор Јанушев, 07.07.2020

Со многу труд и вложување ќе ги направиме работите подобри за секого. Се обврзуваме на:

✅1 денар од акцизата на горивата ќе оди дирекно како буџет за развој на културата, тоа е околу 15 милиони евра секоја година.

✅50000 нови работни места

✅Целосно укинување на персоналниот данок за сите нови вработувања за млади лица до 29 години

✅Префрлање од приватна во државна квота за студентите кои оствариле просечен успех на 8,5

✅5% од најдобрите студенти ќе го продолжат своето образование на постдипломски студии на државен трошок

✅3% од најдобрите магистранти ќе продолжат на докторски студии на државен трошок

Со многу труд и вложување ќе ги направиме работите подобри за секого. Се обврзуваме на: ✅1 денар од акцизата на…

Публикувахте от Igor Janushev в Вторник, 7 юли 2020 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани