Иванка Василевска – На овие избори мора да победи гласот на народот

На овие избори мора да победи гласот на народот!!!

На овие избори мора да победи правдата, заради неправедно осудените и понижените, мора да победи поквалитетното образование заради нашите деца, мора да победи обновата на севкупниот општествен и политичко-правен систем на Република Македонија!!!

На 15-ти гласаме не само за промена на овој хибриден режим, гласаме и за иднината на Република Македонија!!!

Исправи се Македонијо!!! Гласај за #Обнова #Заокружи 14!!! – порачува Василевска

https://www.facebook.com/Vasilevska.Ivanka/videos/882928915526876/