За Заев Албанците во Македонија се Шиптари и кои пет банки не вредат на пазарот на гласови

За лидерот на СДСМ и поранешен претседател на Владата Зоран Заев, Албанците во Македонија се Шиптари и кои пет банки не вредат на пазарот на гласови.

Во новата аудио бомба тој вели:

Пет банки не вредат. Не вредат на пазарот на гласови. Со избори и они ќе се валоризираат….

Целиот разговор слушнете го во продолжение