ВО ЖИВО: Прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ

Прес конференција на Олга Лозановска на тема: Бројките го демантираат Филипче, бројот на новозаболени е над 10 проценти од тестираните, а вкупниот број на заболени надмина 10 илјади

https://www.facebook.com/vmromakedonija/videos/2341078486188992/