ВМРО – ДПМНЕ и Коалицијата за Обнова на Македонија на средба со уметниците

Денес имавме кафе средба со уметниците.

На почетокот на средбата поразговаравме за проектите кои се предвидени во програмата на ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата за Обнова на Македонија.

Во продолжение на средбата уживавме во прекрасната позитивна енергија која ја шират овие луѓе. – напиша Претседателот на ОК Карпош, Тони Јаревски.

https://www.facebook.com/Jarevski.Toni/posts/882921925546000