(ВИДЕО) Поради влошување на здравствената состојба на таткото на Бојан Јовановски, Миле Јовановски, судењето за „Меѓународен сојуз“ е прекинато

Поради влошување на здравствената состојба на таткото на Бојан Јовановски, Миле Јовановски, судењето за „Меѓународен сојуз“ е прекинато на 30 минути, објавува ТВ 21.

Набрзо дојде и брзата помош која интервенираше.

Не е познато дали судењето ќе продолжи.

Денеска е давање на воведни зборови за предметот, во кој обвинети се Бојан Јовановски, Фросина Ременски, Јасна Мандиќ, Кристина Блажевска и Миле Јовановски.

https://www.facebook.com/watch/?v=336489340689873
Постави одговор

Your email address will not be published.