ВИДЕО: Полицијата во Белград се повлекува, демонстрантите влегуваат во собранието

Втор ден од протестите во Белград кои се случуваат поради најавата од српскиот претседател Александар Вучиќ за воведување на полициски час.

https://www.facebook.com/watch/?v=2648116398793633