(ВИДЕО): Баба од пеколот!

Оваа русинка си го поминува слободното време кога ги зафаќа детските лулашки за нејзиното внуче. Таа има 90 години и соседите имаат проблем со анонимната баба од Русија. Соседите велат дека со години ги зафаќа лулашките.

Покрај тоа има и видео каде бабата ги мачка лулашките со измет.