Боки 13 призна дека тоа време бил симпатизер на СДСМ и на Шарената револуција

Меѓународниот сојуз е невладина, а не хуманитарна организација под капата на Европската Унија. Останатите обвинети се обвинети заради мене, истакна во своето воведно обраќање обвинетиот Бојан Јовановски на денешното рочиште откако судијката го опомена да не говори повеќе од 30 минути.

Боки 13, призна дека тоа време бил симпатизер на СДСМ и на Шарената револуција. Сега истакна дека ова судење е забава за народот и праша каде е обвинителката Вилма Рускоска.

-Ќе речете таа има полномошно, но тоа е исто како јас да го пратам затворскиот цимер – и се обрати Боки со судијката Софче Ефремова Гаврилова.

Постави одговор

Your email address will not be published.