Апасиев: На повидок тежок фалсификат

Претседателот на Левица Димитар Апасиев обвини дека ова се најнерегуларните избори откога постои Македонија, реагирајќи на хаосот кој во моментот се случува во Државната изборна Комисија.

https://www.facebook.com/defensor.plebei/posts/3142215755843741