Tuesday, May 23, 2023
рекламно место 1spot_img

Импресум

Издавач: ПРО-РЕПУБЛИКА ДООЕЛ – Гостивар

Адреса: Ул. 18-ТИ НОЕМВРИ Бр.3 ГОСТИВАР

Телефон: 070/232-990

Е-маил: info@zbor.com.mk

 

Главен и одговорен уредник:

Игор Доневски urednik@zbor.com.mk

Редакција: 

Наташа.П

Јасмина.Т

Валентин.М

redakcija@zbor.com.mk

 

Маркетинг: Игор Доневски marketing@zbor.com.mk

За нас

Zbor mk
Збор мк

Зборовите се комбинираат за да се формираат други елементи на јазикот,како што се фрази,клаузули и реченици.
Зборот постои преку нас и нашите информации и знаења…
А ние реално постоиме учејќи и користејќи информации кои не надоградуваат и не прават информирани за се што треба да знаеме.

Следете нè,информирајте се,забавувајте се и следете го нашиот ЗБОР на фејсбук страната ZBOR.COM.MK

Ветуваме дека нема да ве разочараме,
затоа што нема ништо по моќно од вистинитоста на ЗБОРОТ кој ќе допре до вас !!!