[tdc_zone type=”tdc_content”]

[td_block_text_with_title tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjI0IiwiYm9yZGVyLXRvcC13aWR0aCI6IjEiLCJib3JkZXItcmlnaHQtd2lkdGgiOiIxIiwiYm9yZGVyLWJvdHRvbS13aWR0aCI6IjEiLCJib3JkZXItbGVmdC13aWR0aCI6IjEiLCJwYWRkaW5nLXRvcCI6IjEwIiwicGFkZGluZy1yaWdodCI6IjEwIiwicGFkZGluZy1sZWZ0IjoiMTAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjMDAwMDAwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==”]

[contact-form-7 id=”463″ title=”Contact form 1″]

[/td_block_text_with_title]

За нас

Zbor mk
Збор мк

Зборовите се комбинираат за да се формираат други елементи на јазикот,како што се фрази,клаузули и реченици.
Зборот постои преку нас и нашите информации и знаења…
А ние реално постоиме учејќи и користејќи информации кои не надоградуваат и не прават информирани за се што треба да знаеме.

Следете нè,информирајте се,забавувајте се и следете го нашиот ЗБОР на фејсбук страната ZBOR.COM.MK

Ветуваме дека нема да ве разочараме,
затоа што нема ништо по моќно од вистинитоста на ЗБОРОТ кој ќе допре до вас !!!

[/tdc_zone]