Мицкоски: Продолжуваме со нашите сојузници да сме посветени на мирот, стабилноста и владеењето на меѓународното право

Ја прославуваме 75 годишнината од најголемата одбранбена Алијанса во Светската историја, продолжуваме со нашите сојузници да сме посветени на мирот, стабилноста и владеењето на меѓународното право!

Ова е пораката на премиерот Христијан Мицкоски, од Вашингтон, каде што учествува на Самитот на НАТО.

Comments are closed.