Хајредини: Ахмети и Ковачевски станаа заложници на Артан Груби ПОРАДИ СОДРЖИНАТА НА „БОМБИТЕ“ КОИ ГИ ДОБИ ОД ЗАЕВ

Пораншениот министер за финансии, Џевдет Хајредини, коментира зошто екс премиерот Димитар Ковачевски и лидерот на ДУИ, АЛи Ахмети станале заложници на Артан Груби.

Хајредини вели дека причината зошто Али Амети и Димитар Ковачевски станале заложници на Артан Груби, ce наоѓа во содржината на „бомбите“ што тој ги добил од Заев.

За ова и за повеќе други причини, и едниот и другиот наскоро ќе мораат да одговорат пред членовите на своите партии, напиша Хајредини на Фејсбук.