Стефковски со добра вест за ФК Вардар: 1.800.000 денари поддршка од Гази Баба

Со задоволство сакам да објавам дека општина Гази Баба оваа година доделува 1.800.000 денари финансиска поддршка за фудбалскиот клуб Вардар,пишува на Фејсук градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски.

1.800.000 ДЕНАРИ ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА ФК ВАРДАР‼️

Со задоволство сакам да објавам дека општина Гази Баба оваа година доделува 1.800.000 денари финансиска поддршка за фудбалскиот клуб Вардар.

Вардар е национална гордост на Македонија и ја заслужува нашата поддршка‼️

Од срце за Вардар‼️, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски.