ДОЦНА ВО НОЌТА ЗАПАЛЕН АВТОМОБИЛОТ НА ДИРЕКТОРОТ НА ИДРИЗОВО ЗОРАН ЈОВАНОВСКИ – граѓаните вознемирени

Ноќва бил запален автомобилот на Зоран Јовановски, директор на затворот Идризово.

 

 

Настанот се случил на улицата „Михаил и Ефтихиј“, позади економското училиште, во скопската населба Кисела Вода.

 

 

Читатели за Фактор испратија фотографии.

Пожарни возила го изгасија запалениот автомобил.

Граѓаните кои живеат во таа населба велат дека е цела среќа што пожарот не ги зафатил и околните згради.

Извор: Фактор