Кој ви ја води ПР кампањата? – (Фотографија на неделата)

Од серијалот КАТАСТРОФАЛНИ ГРЕШКИ на СДСМ за денес е згрешениот рекламен банер каде што се измешани носителите на листи – ги гледаме Николовски и Лукаревка, ги читаме Филипче и Тренчевска.

ПР кампањата на СДСМ … без коментар!