Љубовнитот занес на директорот на болницата 8ми септември – врвен кадар на Заев (18+)

Се појави снимка од љубовниот занес на Директорот на болницата 8ми Септември, др. Христијан Костов со непозната женска личност.

Во никој случај не е неговата сопруга др. Елена Костова.

Да се потсетиме дека името на Др. Костов се ојавуваше како можен наследник на бившиот министер за здравство, Венко Филипче.