Која „Северна“ е полоша? – Тролање и смеа на „Х“ (Видео)

Урнебесно видео се појави на „Х“ платформата каде што лидерот на Северна Кореја Ким Џонг Ун наводно ја жали свернава наша и ја споредува со Северна Кореја.

Погледнете го: