Точно еден месец е исчезнат 25 годишниот Димитар Мицковски- отишол да бере печурки и не се вратил, семејството бара помош!

Точно еден месец е исчезнат 25-годишниот Димитар Мицковски. Неговото семејство и блиски бараат помош.

Велат дека последно го виделе пред точно еден месец, кога заминал да собира печурки.

Димитар е висок е околу 180 см. Кога заминал бил облечен во тегет тренерки и црно капче.

Ако некој го видел или знае нешто веднаш да пријави во полиција.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=324327035252689&id=100030261851500