Wednesday, December 6, 2023
домаВЕСТИКомисија за култура на ВМРО-ДПМНЕ - денес оствари средба со многубојните уметниците...

Комисија за култура на ВМРО-ДПМНЕ – денес оствари средба со многубојните уметниците од Гостивар

Денес остваривме средба со многубојните уметниците од Гостивар. Презентација на програмата за култура одржи претседателот на централната комисија за култура на ВМРО-ДПМНЕ,Зоран Љутков. На присутните уметници им се обрати и членот на ИК Тони Михајловски,и носителот на ИЕ6 Дафина Стојановска.

Денес остваривме средба со многубојните уметниците од Гостивар. Презентација на програмата за култура одржи…

Публикувахте от Комисија за култура на ВМРО – ДПМНЕ в Четвъртък, 2 юли 2020 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде

последно додадени

последно коментирани