Заев си го доби по нос сред пазар. “Нема веќе албански гласови за тебе во Тетово”

Заев си го доби по нос сред пазар. “Нема веќе албански гласови за тебе во Тетово”

На прашањето на Заев како нема да ги имаме, пазарџиите му одговорија: „Ќе прајме ова, ќе прајме она, ништо! За Тетово немате направено ништо!“, порачаа тетовските пазарџии.

https://www.facebook.com/renoituloveR/posts/996301670803947