Видео со повеќе гледачи од пресовите на министерот Филипче

Дефинитивно го имаме видеото на неделата, видео запис кој што ги помина сите рекорди во гледаност, па дури и пресовите на министерот за Здравство, видеото е споделено на неколку социјални мрежи, каде што ако се соберат вкупната бројка на гледаност за неколку денови е нов рекорд. Со зборовите ќе му кажам на Филипче започнува видеото, но ви препорачуваме да го преслушате неколку пати каде ќе ги слушните сите гласови и во позадина и во преден план, видео во продолжение:

https://www.facebook.com/anamarija.veljanova.1/videos/2782168501906657/