Thursday, November 30, 2023
домаВЕСТИСорос јуниор среќен што Ковачевски е насмеан: Има најтешка работа од сите...

Сорос јуниор среќен што Ковачевски е насмеан: Има најтешка работа од сите премиери во Европа

Премиерот Димитар Ковачевски за време на посетата на Париз се сретна и со првиот човек на фондацијата Отворено општество, Александар Сорос.

Добро беше да се види Димитар Ковачевски со добро расположение и насмеан, иако ја има една од најтешките работи од сите премиери во Европа, напиша Александар Сорос во објавата на социјалните мрежи.

https://www.facebook.com/Alexandersorospublic/posts/924108495743666?ref=embed_post

 

последно додадени

последно коментирани